Як спільно використовувати фотографії та публікації в альбомах у Google Фото?



Facebook Twitter Pinterest WhatsApp Телеграма

    Google запустив програму Google Photos App в 2015 році з необмеженим простором завантаження фотографій для користувачів смартфонів. За дуже короткий час Google Photos став одним з кращих програм для резервного копіювання фотографій серед користувачів смартфонів з дивовижними функціями та безкоштовним сервісом резервного копіювання. День за днем ​​розробники Google продовжують додавати багато функцій, таких як можливість створювати колажі, фільми і стилістичні опції, інтеграцію з інтелектуальної власності тощо.

    Нещодавно розробники Google впровадили додаткові можливості для обміну Google Фото з друзями, завантаження фотографій до інших спільних альбомів Google і т.д., що зробило цю фотографію найкращою службою резервного копіювання фотографій на основі хмари. Давайте підемо глибше й побачимо функції Google Photo, такі як пропоноване спільне використання, спільні бібліотеки, співпрацю з альбомом Google Фото тощо.

    Увімкнути рекомендований спільний доступ до Google Фото

    Google Фото тепер стає більш соціальним, ніж будь-коли раніше, і спільне використання стало легким. Користувачі можуть зробити фотографію, і це все. Google Фото буде аналізувати фотографію за допомогою функції розпізнавання облич і можливостей машинного навчання, а потім надсилати сповіщення, щоб поділитися нею та кому надати спільний доступ. Якщо цього не вистачить, Google Фото вибирає лише найкращі знімки з доступних фотографій. Пропоноване спільне використання дає змогу користувачеві обмінюватися фотографіями з користувачами, запропонованими програмою, видаляти непотрібні пропозиції або додавати необхідні пропозиції.

    Якщо ви хочете поділитися фотографіями з кимось без Google Photo, ви можете поділитися нею за допомогою посилання, яке можна надіслати електронною поштою або текстовим повідомленням. Користувач із запрошенням до спільного альбому іншої особи може додати до колекції свої власні фотографії, які можуть переглядати всі, хто має доступ до альбому. Якщо пропустити будь-яку пропозицію спільного доступу, воно буде показано у розділі, що називається пропущеними пропозиціями, як показано на зображенні вище.

    Встановіть спільні бібліотеки для Google Фото

    Завдяки Google Фото значно легше обмінюватися повним набором фотографій з іншими користувачами. Можна також налаштувати спільний доступ до фотографій окремих осіб, а функція, яка робить це можливим, називається Shared Libraries. Виділене застосування цієї функції полягає в тому, що пари обмінюються фотографіями своїх дітей. Ця функція може бути використана друзями, членами родини і взагалі. Ви можете зберегти всі або вибрані фотографії зі спільних фотографій з цієї бібліотеки. Це дає змогу користувачеві зробити ці фотографії доступними для пошуку. Користувач може також вибрати обмін фотографіями лише з певної дати.

    Щоб налаштувати спільні бібліотеки, перейдіть до області меню Google Фото. У списку натисніть "Надати спільний доступ до бібліотеки", щоб перейти до списку контактів для обміну фотографіями. Виберіть бажані контакти та зробіть вибір, чи слід ділитися всіма фотографіями або фотографіями окремих осіб з певної дати або з будь-якого часу.

    Обмін Google Фото з іншими користувачами

    Google Фото не тільки дає змогу обмінюватися фотографіями, але й надає деякі варіанти спільного доступу. Користувач може дозволити іншим користувачам бачити створений ними альбом, дозволяти іншим додавати фотографії до альбому та дозволяти іншим коментувати альбом. Щоб дозволити іншим бачити альбом, який ви обираєте іншим, відкрийте альбом і виберіть у верхній лівій частині екрана кнопку (меню пунктів).

    У випадаючому меню виберіть "Параметри спільного доступу". Увімкніть перемикач для параметра "обмін". Буде створено спільний доступ, який можна скопіювати та надіслати кому завгодно.

    Дозволити користувачам співпрацювати з альбомом Google Фото

    Як згадувалося вище, користувач може дозволити іншим додавати фотографію до альбому. Для цього відкрийте потрібний альбом і перейдіть до додаткової опції (верхній правій частині екрана) і виберіть опцію "Спільний доступ".

    Ви можете вимкнути параметр "Співпраця" за допомогою перемикача відповідно до знімка екрана вище.

    Керуйте коментарями в Google Фото

    Потім можна керувати коментарями до фотографій у спільних альбомах. Відкрийте створений альбом. Потім виберіть у розділі "Параметри спільного доступу" (три вертикальних крапки у верхньому правому куті). Увімкніть / вимкніть перемикач "Коментар", щоб дозволити / заблокувати коментарі від інших.

    Google Фото зробило обмін набагато легшим і більш соціальним. Нова функція розширення, створена для спільного використання, дозволяє, як Google каже, "витрачати менше часу на спільне використання ваших спогадів і більше часу, насолоджуючись ними".

    Попередня Стаття

    Найцікавіші функції iOS 4 і ярлики.

    Найцікавіші функції iOS 4 і ярлики.

    Facebook Twitter Pinterest WhatsApp Телеграма Apple випустила iOS 4 для iPhone і iPod touch, з великою кількістю функцій iOS4. IOS4 упаковані класні ярлики, які заощаджують ваш час і роблять простий в експлуатації iPhone. Кілька найважливіших з них - це організувати програми, створити папку, перейменувати папку, змінити фон, закрити ...

    Наступна Стаття

    Як ділитися WiFi і Hotspot на iPhone з одним дотиком?

    Як ділитися WiFi і Hotspot на iPhone з одним дотиком?

    Facebook Twitter Pinterest WhatsApp Телеграма Apple розгорнула просту, але відмінну функцію на iOS11, iPhone WiFi Sharing без введення пароля. Ця функція дозволяє власнику iPhone ділитися WiFi Network або Hotspot Connection без розкриття реального пароля. Краса цього варіанту полягає в тому, що ви можете дозволити друзям користуватися вашим WiFi, навіть якщо ви не пам'ятає...