Як увімкнути приватне перегляд у Safari?



Під час перегляду веб-сайтів Safari зберігає інформацію про відвідувані вами веб-сайти. Якщо в налаштуваннях автозаповнення ввімкнено збереження пароля, Safari також зберігає введені вами імена користувачів і паролі для автоматичного заповнення під час наступного відвідування веб-сторінки.

Якщо якийсь орган перевіряє ваш комп'ютер після того, як ви переглянете кілька веб-сторінок, то можете отримати всю історію перегляду, включаючи функцію автоматичного заповнення, якщо вони відвідують ту саму веб-сторінку, яку ви відвідували раніше. Вони можуть переглядати вашу поведінку в перегляді або список збережених паролів, очевидно, не добре для вашої конфіденційності. Щоб запобігти доступу інших користувачів до цієї інформації, можна ввімкнути функцію приватного перегляду перед початком перегляду.

Дотримуйтесь цих знімків екрана, щоб увімкнути приватний перегляд.

  • Переглядаючи веб-сторінку за допомогою Safari, виберіть меню Дія> Приватний перегляд. (Меню Дія знаходиться у верхньому правому куті вікна Safari і виглядає як передача.) У полі адреси з'являється кнопка Приватна, що вказує на те, що функція приватного перегляду ввімкнена.

  • Коли з'явиться повідомлення з підтвердженням, натисніть кнопку OK. Ви можете побачити знімок екрана з правого боку, позначений як PRIVATE, підтверджуючи, що ви ввімкнули приватний перегляд.

Приватне перегляд завжди вимикається, коли ви відкриваєте Safari, навіть якщо воно було ввімкнено під час останнього закриття Safari. Плагіни, що підтримують приватне перегляд, також припиняють зберігання файлів cookie та іншої інформації про відстеження.

Ви можете вимкнути режим приватного перегляду, якщо ви не хочете бути приватним. Виконайте такі дії:

  • Під час перегляду веб-сторінки за допомогою Safari виберіть меню Дія>; Приватне перегляд (щоб галочка зникала) або клацніть кнопку Приватна в полі адреси. (Меню Дія знаходиться у верхньому правому куті вікна Safari і виглядає як передача.)
  • Закрийте всі вікна Safari, які використовувалися для перегляду особистої інформації. Якщо ви не закриваєте вікна, інші користувачі можуть переглядати ці сторінки за допомогою кнопок Назад і Вперед.
  • Якщо ви завантажили будь-які елементи з веб-сайтів, функція приватного перегляду видаляє лише імена елементів, завантажених з вікна завантажень. Щоб позбутися від самих елементів, видаліть їх з комп'ютера.

Припустимо Якщо ви забули увімкнути приватний перегляд, і ви хочете зробити таку саму приватну конфіденційність перегляду через деякий час, ви можете зробити це таким чином. Після завершення перегляду виберіть меню Дія> Скинути Safari. (Меню Дія знаходиться у верхньому правому куті вікна Safari і виглядає як передача). Це очистить всю історію одним клацанням миші.

Ви хочете дізнатися більше подробиць про приватний перегляд в Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari, Safari Opera, iPad або iPhone? Будь ласка, перегляньте всю статтю для захисту даних під час перегляду на загальнодоступному комп'ютері.

Попередня Стаття

12 Кращі освітні програми для студентів від Google.

12 Кращі освітні програми для студентів від Google.

У магазині Google Play є багато навчальних програм. Коли ви говорите про шкільні програми для студентів, є кілька програм Google для студентів, таких як Google classroom app вважаються номер один у списку. Ці навчальні програми є ідеальним рішенням для вчителів, щоб вони могли направляти своїх учнів і стежити за їхнім прогресом. Студенти ...

Наступна Стаття

Як автоматично блокувати Windows PC з Android, коли ви йдете геть?

Як автоматично блокувати Windows PC з Android, коли ви йдете геть?

Оновлення Windows 10 Creators оновлено з новим набором функцій, які роблять ваш комп'ютер більш продуктивним і гладким. Настільки очікувана функція динамічного блокування дозволяє автоматично блокувати комп'ютер, коли ви знаходитесь далеко. Ця функція може бути додана до комп'ютера з ОС Windows шляхом утворення пари з пристроєм Bluetooth з комп'ютером Windows. Спосіб, за допомогою якого операційна система визначає, ...